Köp EllaOne på nätet

Köp EllaOne Utan Recept - onlineapotek Sverige

EllaOne är ett akut p-piller och är ofta också kallade "morgonen efter-piller". Den aktiva substansen i Ulipristal är ett gestagen hormon. Det säkerställer att risken minskar kraftigt på en graviditet.
Gradering: 4 stjärnor, baserat på 10 omdömen
Produkt Pris Köp nu
EllaOne 30 mg - 1 TabletteSEK 637 Köp nu

Hur du köper EllaOne i Sverige

EllaOne är en originell medicinsk produkt massproducerade på högsta kvalitet utrustning dokumenteras av ISO 9001: 2000. Utrustning och metoder för produktion av EllaOne överensstämmer med de standarder för god tillverkningssed (GMP) omfattar underhåll av kvalitetsnormer, kontroll och kvalitetsgaranti.

Being an actual treatment of erectile dysfunction, EllaOne anses vara den främsta produkt som tillhandahålls i förpackningar med olika doser och kvantiteter. Anledningen till att köpa fler enheter är i stora besparingar, kan du göra. Du betalar mindre för varje nästa enhet i förpackningen. Regelbundna kunder får 10% rabatt. Dessutom finns det en möjlighet att få piller för ingenting som en gåva. Att göra en beställning är väldigt enkelt - du väljer enheter behövs dosering och kvantitet och klick Köp nu knappen i respektive linje.

EllaOne levereras till Sverige utan dröjsmål eller tullfrågor. Den leverans av produkten genomföres i väl packade paket som inte innehåller någon information om mottagaren och innehållet. Samma sätt appliceras på kontoutdrag för kunden som inte kommer att innehålla produktnamnet.

Vi försäkrar exceptionell tillverkaren "garanti för EllaOne produkter och föreslå det som en terapi. Uppmanar vi ändå att du ska köpa EllaOne på nätet endast vid fasta övertygelse och diagnos av att ha sjukdomen och medvetenhet om dess eventuella biverkningar.

I en annan situation starkt rekommenderar vi att du konsultera en läkare och fråga om eventuella konsekvenser. Vi hävdar att EllaOne behandling inte kommer att vara skadligt för din hälsa och välbefinnande om de används på rätt sätt och med enlighet med den rekommenderade doseringen. Om du vill veta mer om EllaOne fortsätta att undersöka ytterligare information.

EllaOne medicinsk information.

Vad är EllaOne produktinformation? Är WoF används medicinen? Hur ska du ta EllaOne? Dosering biverkningar när dfen inte ta detta läkemedel? Graviditet / Verkehrsthtigkeit / alkohol

 

Vad är EllaOne?

EllaOne är ett akut p-piller och så hfig kallas även "Morgonen efter-piller". Den aktiva substansen i Ulipristal är ett gestagen hormon. Det ger daf minskade risken för graviditet. Detta läkemedel är att få ett recept.

Är WoF används medicinen?

Akut p-piller används bara om du hade oavsiktligt ungeschzten samlag, till exempel om kondomen slits, om du har glömt normala p-piller, eller om du har kapitulation efter att ha tagit p-piller. Dessa faktorer minskar effekten av p-piller. EllaOne förhindrar ägglossning och förhindrar implantation av ett eventuellt befruktat ägg i slemhinnan ger mamman. Detta minskar risken på uppkomsten av en oönskad graviditet.

Hur ska du ta EllaOne?

Det är viktigt att ta p-piller EllaOne så snart som sanningen. Utsikterna till en befruktning är således den minsta. Ta tabletten som helst inom 120 timmar (5 dagar) efter ungeschzten samlag. Knen ta tabletten på en tomt eller full mage, när som helst under dagen. MSEN du tre timmar efter intag av kapitulation, sedan be din läkare för nya recept. I detta fall måste du ta en andra piller. Ta en normal p-piller, då knen dem efter att ha tagit ellaone som vanligt fortsätta att ockupera. En zuszliches Verhungsmittel (t ex kondom) att förhindra graviditet resten av cykeln wrend kan du emellertid använda. Viktig anmärkning: EllaOne är ett piller, Använd inte detta piller därför som en normal piller till Empfgnisverhung.

Dosering

Den månatliga dosen av EllaOne är följande:

En gång ta en tablett inom 120 timmar efter samlaget ungeschzten. Vänligen använd EllaOne inte hfiger än en gång per menstruationscykel. Läs bipacksedeln innan du tar grdlich.

Biverkningar

Om du har tagit EllaOne, knen bland andra följande biverkningar förekomma:

Buksmärta; Menstruationsstungen (våldsamma, unregelmige eller avsaknad av blödning, PMS); Huvudvärk; Konsistens; Schwindelgefl; elkeit, kräkningar; Värkande eller ansträngda Brte. Kontakta din läkare om du upplever starka biverkningar eller biverkningar uppstå, vilket inte framgår av bipacksedeln.

När fint du detta läkemedel ta?

EllaOne är ett lämpligt läkemedel inte är för varje kvinna. Använd inte detta piller om du:

Ulipristal eller någon av de andra reagerar allergiska eller känsliga ingredienser. lider av en allvarlig leversjukdom. Fråga din läkare om du säker tar EllaOne knen, om du lider av allvarlig astma eller andra hälsoproblem. EllaOne har ett samspel med vissa andra läkemedel. Läkare vet vilka kombinationer som det är. Ange exakt när din begäran, vilka mediciner du tar. I bipacksedeln för mer information om kontraindikationer, interaktioner och alla andra meddelanden.

Graviditet / Verkehrsthtigkeit / alkohol

Om du är gravid, Använd inte EllaOne. Om du ammar, fråga din läkare, om och hur du ska ta EllaOne. Detta läkemedel påverkar inte din Verkehrsthtigkeit. Det finns inga bevis när det gäller alkoholkonsumtion i samband med detta läkemedel.

 

Sökord relateras till EllaOne